Hanna Niemenmaa

Myynti & markkinointi, helmi- ja jalokivinauhojen suunnittelu

Tillanderille tulo vuonna 1999 oli minulle suuri elämänmuutos, sillä olin tehnyt jo 20 vuoden uran varhaiskasvatuksen parissa. Olen aina viihtynyt ihmisten seurassa, tehnyt paljon käsilläni ja rakastanut värejä sekä kaikkea kaunista.

Olen alusta asti työskennellyt myymälässä ja suunnitellut ja valmistanut helmi-ja jalokivinauhoja asiakkaillemme. Yksilöllisten jalokivinauhojen ja rannekorujen suunnittelu on aina yhtä kiehtovaa.

Myyjän työstä siirryin myymälävastaavan tehtäviin, joita hoidin lähes kymmenen vuotta. Asiakaspalvelutyön kehittäminen on aina ollut minulle sydämen asia. On hyvin tärkeää, että asiakkaan on helppoa tulla Atelier Torbjörn Tillanderille ja että hänet kohdataan mahdollisimman henkilökohtaisesti ja aidosti.

Vuodesta 2011 olen tehnyt työtäni osa-aikaisena ja osittain etätyönä. Asiakasiltojen ym. tapahtumien järjestäminen, sekä mainonnan ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen ovat jo pitkään kuuluneet työnkuvaani. Työni on hyvin monipuolista, mielenkiintoista ja mukavan haastavaa, varsinkin saadessani usein toimia Tinan "oikeana kätenä".

Atelier Torbjörn Tillander on suomalaisen käsityön lippulaiva. Haluan omalta osaltani edistää käsityötaidon säilymistä ja kehittämistä. Upean teamimme huippu-osaaminen mahdollistaa sen, että asiakkaalle suunniteltu ja valmistettu koru on juuri oikeanlainen. Mieleinen, aikaa kestävä ja ainutlaatuinen.

- Hanna Niemenmaa

Jaa sivu