Joulu 2021

Koe Atelier Torbjörn Tillanderin joulu! Pistäydy Kluuvikadulle hengähtämään ja ihailemaan timanttien loistoa. Meiltä löydät joulun ihanimmat, sukupolvien yli kestävät lahjat.

Tervetuloa nauttimaan joulutunnelmasta myymäläämme Kluuvikadulle! Aiempina vuosina joulu on rajoittunut näyteikkunaan, mutta tänä vuonna koko myymälä somistetaan joulutunnelmaan. 

Joulu on meille vuoden kiireisintä, mutta hauskinta aikaa. Myymälässä käy vipinä kun asiakkaamme tulevat etsimään joululahjoja rakkailleen. Meistä on ihanaa saada olla mukana asiakkaidemme joulussa käsin tehdyn ja huolella suunnitellun korun muodossa. Jos kaipaat vinkkejä joululahjoihin, voit tutustua joululahjavinkkeihimme täällä!

Sinulle, joka arvostat laatua – Tervetuloa Kluuvikadulle!

Joulukuun aukioloajat

Myymälä palvelee pidennetyin aukioloajoin viikonloppuisin 11.12. alkaen. Joulun aukioloajat löydät täältä

 
Joulu on vuoden ihaninta aikaa myymälässämme!

Tina Tillander

Vastuullinen valinta

Kuten kultasepänalalla on yleisesti tapana, kaikki Atelier Torbjörn Tillanderilla käytetty kulta on kierrätettyä. Korumme valmistetaan omassa verstaassamme Helsingin ydinkeskustassa, taitavien suomalaisten kultaseppien toimesta. Helmet ja jalokivet ostamme vain hyvin tuntemiltamme toimittajilta, joiden kanssa jaamme samat eettiset arvot. 

Lahjapaketti

Meiltä saat aina lahjapaketoinnin ilman ylimääräisiä kuluja. Taitava henkilökuntamme auttaa myös mielellään lahjan valinnassa! 

Lahjakortti

Etkö osaa valita? Ei hätää, Atelier Torbjörn Tillanderin lahjakortti on aina varma valinta! Näin rakkaasi saa itse valita mieleisensä korun.