FAMILY FOREVER

Meille korut ovat osa jokapäiväistä elämää. Tina Tillanderin suunnittelemat korut elävät mukana kantajansa elämässä niin arkena kuin juhlana. Halusimme luoda mainoskampanjan, jossa korut ovat aidosti osa arkista elämää, mukana perheen tärkeissä hetkissä.

Atelier Torbjörn Tillander on ennen kaikkea perheyritys, jossa arvot kuten perhe, avoimuus ja sitoutuminen laatuun ovat kunniassa. Yritystä luotsaa Tina Tillander ja siellä työskentelee kolme Tillander-sukupolvea, naisia ja gemmologeja kaikki. Tinan tyttären Jennyn lisäksi Tinan äiti Paula auttaa yrityksen toimistolla säännöllisesti, kunnioitettavasta 80-vuoden iästä huolimatta.

 Tämän vuoden kampanjakuvauksissa halusimme avata uusia näkökulmia tavanomaisten muotikuvien rinnalle. Lähdimme liikkeelle ajatuksesta, että perhe on Atelier Torbjörn Tillanderin tarinan ydintä.  Halusimme raottaa tämän tunnetun perheyrityksen salaperäisyyden verhoa ja nostaa esiin upeat naiset Tillanderin nimen takana.

Mukana kuvauksissa oli kolme Tillander-sukupolvea – Tina sekä tyttäret Jenny ja Daniela, sekä Jennyn tytär Penny. Jenny Tillander on jo vuosia toiminut Tillanderin korujen mallina, jonka rinnalla Tinan oli helppo loistaa tutussa roolissaan. Iloisen pirskahteleva 1-vuotias Penny oli äitinsä tavoin luonnonlahjakkuus kameran edessä.

Kuvausten tuotannossa luotimme tuttuun tekijätiimiin, joten matkustimme taas Tukholmaan. Kuvauksien tuottajana toimi aiemmista kuvauksista tuttu CFA Projects Catt ja Marcus Söderin johdolla. Kuvauspaikaksi valikoitui kuvankaunis Ruin Retreat Nackan kunnassa, hieman Tukholman ulkopuolella. Valokuvaajana toimi ruotsalainen Angelina Bergenwall.

Kuvauspäivä Tukholmassa oli pitkä, mutta antoisa. Kuvausten tulokseksi syntyi liuta upeita kuvia ja videopätkiä, joissa korut ovat pääosassa yhdessä Tillanderin perheen kanssa. Kuvauksiin valitut korut olivat Tinan tyylille uskollisia – hohtavia helmiä, upeita harvinaisuuksia ja värikkäitä jalokiviä. Kuvauksia varten hän suunnitteli myös muutaman erityisen korun, joiden toteutuksessa kultaseppämme onnistuivat jälleen yli odotusten. 

Kampanjan ensimmäinen mainos on jo painettu – avaa elokuun Gloria niin näet upeat Tillanderin naiset hymyilemässä sivuilla. Ei malleja, vaan roolimalleja.

Jos haluat nähdä lisää kuvausten saldoa, seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, jonne tulemme jakamaan lisää upeita otoksia!

 

Creative director: Catt Söder / CFA Projects
Visual director: Marcus Söder / CFA Projects
Art Director: Jacob Landahl / CFA Projects
Director of Photography: Emil Klang
Valokuvaaja: Angelina Bergenwall
Hiukset: Amanda Lund / Lundlund
Meikki: Linda Öhrström / Link Details
Kuvauspaikka: Ruin Retreat