T R A N S P A R E N C Y

by Jenny Tillander

Muoti ja tyyli ovat kiinnostaneet minua lapsesta lähtien. Koen, että ilmaisen itseäni ja luovuuttani parhaiten vaatteiden ja asusteiden avulla. Tämän suunnitteluprosessin aikana olen päässyt leikittelemään luovuudellani aivan uudella tavalla, sekä kokeilemaan siipiäni korusuunnittelijana. Toivon, että pidät tästä mallistosta yhtä paljon kuin minä. 

Viime vuosina kestävä kehitys on ollut paljon esillä ja se kiinnostaa minua suuresti. Haluan tietää, kuinka me nuoremmat sukupolvet voimme taata tuleville sukupolville saman luonnon monimuotoisuuden kun meillä on tänä päivänä? Ajatukseni kestävyydestä ja etenkin siitä, kuinka me Atelier Torbjörn Tillanderilla voisimme olla entistä läpinäkyvämpiä prosesseissamme ja näyttää tietä myös muille yrityksille, on inspiroinut minua tämän malliston suunnittelussa.

Transparency-malliston korut valmistetaan käsityönä Helsingin keskustassa, meidän omassa verstaassamme. Mallistossa on käytetty ainoastaan parhaita materiaaleja, kuten hienokultaa, mahdollisimman luonnonmukaisesti viljeltyjä vietnamilaisia akoyahelmiä sekä Madagaskarin Ilakakasta eettisesti louhittuja luonnonvärisiä safiireja. Materiaalit hankitaan hyvin tuntemiltamme toimittajilta, jotka arvostavat prosessien läpinäkyvyyttä sekä laatua samalla tavalla kuten minä. Haluan avata nämä prosessit myös teille, siitä malliston nimi – Transparency.

 

      - JENNY TILLANDER

Nyt on mun vuoro.

- JENNY TILLANDER

Varaa aika tapaamiseen Jennyn kanssa

Tarkista, että kaikki pakolliset tiedot on täytetty.