It's blooming!

Kauan kaivattu kevät on täällä ja pian pääsemme nauttimaan kesän kukkaloistosta ja lämpimistä kesätuulista. Kluuvikadulla kevät näkyy värikkäinä uutuuksina, jotka ovat täydellinen asuste valoisiin kesäiltoihin.

Tänä kesänä muodissa näkyy rohkeita värejä niin vaatteiden kuin asusteidenkin osalta. Trendi on nähtävissä myös Kluuvikadulla, jossa jalokivet hohtavat toinen toistaan upeammissa väreissä. Tina ja Jenny Tillander kävivät keväällä Saksassa Münchenin korumessuilla ja myöhemmin Italiassa Amalfirannikolla tutustumassa koralleihin ja turkooseihin – mukanaan näiltä matkoilta he toivat upeita jalokiviä ja helmiä! Kultaseppämme ovat jo ehtineet valmistaa näistä makeita koruja ja lisää on luvassa alkukesästä.

Tämän kevään upeita uutuuksia ovat myös lehden muotoon kaiverretut turmaliiniriipukset. Turmaliini on monipuolinen jalokivi, joka esiintyy useissa eri väreissä – joskus jopa yksittäinen jalokivi saattaa olla kaksivärinen. Jokainen lehti on uniikki. Toista samanlaista ei tule vastaan. Lehtiriipus on mainio lahjaidea vastavalmistuneelle!

Tina Tillanderin muutama vuosi sitten lanseeraama Namaste-riipus loistaa tuttuun tapaan ihanan värikkäänä. Tina löysi inspiraation riipuksiin joogasta. Nämä korut ovat jotain hauskaa ja leikkisää, mutta samalla rentoa ja harmonista. Namaste-riipukset ovat kaikki erilaisia, jokainen jalokivien ja helmien yhdistelmä on ainutlaatuinen.

"Käytän itse Namaste-riipusta pitkässä ketjussa, jolloin sen kanssa voi hyvin pukea myös toisen riipuksen lyhyemmässä ketjussa" kertoo Tina. Tina vinkkaa myös, että hänen tai Jennyn puoleen voi aina kääntyä, jos tarvitset vinkkejä, miten yhdistellä korujasi eri asujen kanssa.

Tervetuloa Kluuvikadulle tutustumaan muihin kevään ihaniin uutuuksiin!