RAKKAALLA LAPSELLA ON MONTA HELMEÄ

Oletko saanut kutsun uuden vauvan kummiksi? Etsitkö kestävää lahjaideaa muuten vain? Tartu Atelier Torbjörn Tillanderin kummihelmiin – niiden arvo kasvaa lapsen mukana. 

Joskus on hankala keksiä lahjaa lapselle, jolla tuntuu jo syntyessään olevan paljon kaikkea. Kaikenlainen krääsä on suorastaan ajan hengen vastaista, ja hyvä niin. Mikä voisi olla lahja, joka ei milloinkaan jää pieneksi – ja jota ei koskaan siivota kirppikselle? 

Niinkin kauan sitten kuin vuonna 1967 Torbjörn ja Paula Tillander kehittivät yhdessä ratkaisun ikuiseen lahjapulmaan. Kummihelmet! Idea on yksinkertaisuudessaan todella toimiva: kerää rakkaalle lapselle helmet korua varten yksi kerrallaan.

Moni kummi ostaa ensimmäisen helmen ristiäisiin ja sitten uuden helmen vaikkapa aina jouluksi ja synttäriksi. Kun lapsi sitten aikuistuu, arvokkaita helmiä on monta kymmentä. Monet asiakkaistamme teettävät niistä klassisen helminauhan, mutta oikeastaan korun suunnittelussa on vain taivas rajana. 

Yksi helmi maksaa 42 €, joten kummihelmien kerääminen sopii monen kummin, mummin ja enon budjettiin. Vaihtoehtona ovat esimerkiksi briljanttihiontaiset 0,03 ct F-G/vvs-laatuiset timantit, jotka maksavat 69 € kappaleelta.

Tässä on Mona Turusta. Kun Mona täytti vuoden, hänen lähipiirinsä päätti hankkia lahjaksi jotain ikuista.

Ystävät ja isovanhemmat ostivat yhdessä 20 kummihelmeä – ja Atelier Torbjörn Tillanderilta tuli niiden kanssa ihana vaaleapunainen nauha, jossa helmet voi ripustaa kaulaan tyylikkääksi koruksi jo nyt. Kuinka hieno korusta tuleekaan, kun siihen vuosien varrella saadaan vielä enemmän hohtoa!

– Olen itse antanut Tillanderin helmiä omille kummilapsilleni, joten oli aivan ihanaa, että Monalle alettiin kerätä omia, kertoo äiti Olivia ja jatkaa:

– Tämä lahja on antajalle helppo ja saajalle arvokas. Koko elämän ilahduttavassa lahjassa on myös vahva tunneside antajiin.

Turussa asuva perhe arvostaa Atelier Torbjörn Tillanderin hyvää palvelua. Jos kenelläkään ei ole asiaa Helsinkiin juuri silloin kun tarvitaan uutta helmeä, liikkeen henkilökunta postittaa sen oikeaan osoitteeseen.

 

Kummihelmien tilausohjeen löydät täältä – tai nähdään Kluuvikadulla!