SYKSY 2016:
KURKISTUS UUTEEN

Atelier Torbjörn Tillander tekee kuvankauniita koruja, joita mainostetaan vähän mutta hyvin – kansainvälisen tason muotikuvilla muutamissa laatulehdissä. Kesäkuussa 2016 kuvasimme uutta mallistoamme Ruotsissa, ja tiimiimme liittyivät tukholmalaiset luovat nerot Catt ja Marcus Söder.

Syksyn 2016 kampanjakuvaukset järjestettiin Nackassa, idyllisissä maalaismaisemissa Tukholman ulkopuolella. Kuvauspaikkana toimi Nacka Ridhus, jonne meidät houkutteli toinen kuvauksen tähdistä, upea musta hevonen nimeltä Lilla Svarta. Hevosen lisäksi kuvauksiin osallistui iso tiimi ihmisiä: yhteensä 13 henkeä, mukaan lukien Tina ja Jenny Tillander sekä Hanna Niemenmaa Atelier Torbjörn Tillanderilta. 

Syksyn 2016 printtimainontamme suunnittelusta vastasi tukholmalainen muodin ja taiteen luova toimisto, Catt ja Marcus Söderin CFA Projects. 

Ajatus mustasta hevosesta kuvauksen teemana oli yksi pariskunnan meille esittämistä ideoista, ja se tuntui heti oikealta. Ratsastus on Tillandereille elämäntapa, ja hevoset ovat pilkahdelleet yrityskuvassamme aiemminkin. Hevoseen liittyy myös symboliikkaa, jonka koemme omaksemme. Hevonen on kaunis, hienostunut ja jalo – ja toisaalta äärimmäisen lämmin ja maanläheinen.

Niinhän mekin!

Pitkä ja intensiivinen mutta äärimmäisen inspiroiva kuvauspäivä Nackassa kesti aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tuloksena oli sarja upeita kuvia, jotka vievät Atelier Torbjörn Tillanderin ilmettä entistäkin selkeämmin kohti kansainvälisen huippumuodin maailmaa. Meille korut eivät ole jotakin, mitä pidetään laatikossa tai tallelokerossa – ne ovat osa muotia, pukeutumista ja henkilökohtaista tyyliä joka päivä.

Näillä uusilla nettisivuillamme tulee jatkossa näkymään entistä enemmän muotia ja tyylivinkkejä. Myös sosiaalisessa mediassa tulemme jakamaan entistä enemmän koruinspiraatiota. Jos olet kiinnostunut, tervetuloa seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä!

Tillanderin syksyyn 2016 kuuluvat upean värikkäät kivet erityisesti vihreän ja lilan sävyissä sekä rustiikkisiksi vasaroidut metallipinnat. Uutta mainontaamme näet mm. Glorian syyskuun numerossa.

Luova johto: Catt ja Marcus Söder / CFA Projects
Kuvaaja: Philip Messmann
Kuvauspaikka: Nacka Ridhus
Malli: Ivana
Hevonen: Lilla Svarta