Verstas

Kultasepänverstaallamme työskentelee alan huippuja. Olemme ylpeitä kokonaisvaltaisesta yrityskulttuuristamme; korumme suunnitellaan, valmistetaan ja myydään Helsingin sydämessä, Kluuvikadulla ja Pohjoisesplanadilla.

Atelier Torbjörn Tillanderille on valikoitunut joukko taitavia, ammatistaan ylpeitä kultaseppiä, jotka eivät pelkää haasteita. Kultaseppiemme taito näkyy jokaisessa meillä tehdyssä korussa. Korujen valmistaminen arvokkaista ja hauraista materiaaleista on vaativaa. Huippukultasepän luonteeseen kuuluvat analyyttisyys ja halu kehittyä työssään.

Korkealaatuinen kotimainen käsityö on meidän vahvuutemme. Kun se yhdistyy suunnitteluun ja parhaisiin materiaaleihin, voimme tarjota asiakkaillemme jotain ainutlaatuista.

Oma verstaamme on meille ylpeyden aihe. Huippuluokan tuotantotilat aivan keskellä Helsinkiä ovat nykyisin todella epätavallinen ratkaisu, mutta se palvelee korkeita laatutavoitteitamme. Kun koru toteutetaan asiakaspalvelijan, suunnittelijan ja kultasepän tiiviissä yhteistyössä, siitä saadaan tinkimättömän täydellinen.

 

Jaa sivu