Happy Pendants For Happy People

Happy-riipuksemme on ihastuttava kesäkoru. Halusimme luoda tyylipuhdasta skandinaavista muotoilua henkivän korun, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Happy pukee kaikenikäisiä ja korun ilmettä voi muunnella loputtomiin. Tähän koruun on helppo ihastua!

Happy on koru, joka muuttuu oman tyyliisi mukana. Ripusta koru joko kaksinkertaiseen nahkanauhaan tai perinteiseen kultaketjuun, tilanteen mukaan. Tämän kesän kuumin trendi on korun kantaminen lyhyessä nahkanauhassa, vinkkaa Jenny Tillander. Kun ripustat korun aavistuksen solisluun yläpuolelle kaulakuoppaan ja avaat vähän kaulusta, koru tulee kauniisti esiin.

Yksinkertaisen mutta omintakeisen muotonsa ansiosta korua on myös mukava tunnustella. Happy-koru koostuu kaikessa yksinkertaisuudessaan helmestä tai kivestä, joka on istutettu kultaiseen ”keinuun”. Voit vaihdella korun ilmettä valitsemalla omaan tyyliisi sopivan helmen tai jalokiven.

Koru kannattaa valita siten, että se korostaa omia värejäsi. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään korun valinnassa. Ruskettunutta ihoa vasten keltakulta näyttää erityisen kauniilta, samoin vaaleanpunainen helmi. Jos pidät enemmän valkokullasta ja haluat yhdistää siihen timantin, suunnittelemme sinulle toiveidesi mukaisen korun. Näin saat Happy-riipuksen, joka heijastaa omaa tyyliäsi ja persoonallisuuttasi.

Atelier Torbjörn Tillanderin asiakkaana voit kertoa meille omista koruideoistasi. Valmistamme korusi toiveidesi mukaan.

– Meillä on vankka osaaminen ja laaja valikoima kauniita helmiä ja jalokiviä. 

Jos haluat korun heti mukaasi, liikkeestämme löytyy aina muutama valmis Happy-koru. Saimme äskettäin valmiiksi keltakultaisen Happy-riipuksen, johon on upotettu näyttävä vihreä turmaliini. Se on esillä näyteikkunassamme, jossa sitä voi ihastella.

Atelier Torbörn Tillanderin korut ovat Tina Tillanderin suunnittelemia ja Suomen parhaisiin kuuluvien kultaseppien valmistamia. Korumme valmistetaan käsityönä alusta loppuun asti omassa pajassamme lähellä Helsingin Kluuvikadulla sijaitsevaa liikettämme. Jos sinulla on onnea matkassa, voit nähdä vilahdukselta jonkun kultasepistämme myös liikkeessämme.

Korun valmistaminen käsityönä tarkoittaa, ettemme vala koruja tai mitään korun osia valmiissa muoteissa, kertoo Tillanderin kultaseppäartesaani Pirkka Sivonen.

Pirkka poimii käsiinsä Happy-korun, jossa hohtaa vaaleanpunainen helmi. Hän nostaa sen valoa vasten ja katselee aarretta tyytyväisenä. – Tämä on minun tekemäni, hän toteaa.

Yksinkertaisesta muodostaan huolimatta koru on haastava valmistaa. Pyöreä muoto saadaan aikaan työstämällä lämmön pehmentämää kultaa. Sen jälkeen kultarenkaaseen pujotetaan helmi ja kaikki saumat tasoitetaan.  

Lopuksi koruun kiinnitetään Tillanderin tavaramerkiksi muodostunut pyöreä vaaleanpunainen safiiri, joka on istutettu keltakultaiseen pisaramuotoon. Löydät sen kaikista vuoden 2016 jälkeen valmistetuista koruistamme, kun tila on antanut sille myöten. Tavaramerkkimme kertoo siitä, että korun on suunnitellut ja valmistanut Atelier Torbjörn Tillander.  

Pirkka nostaa korun takaisin vitriiniin, johon se jää odottamaan uutta omistajaansa. Ehkä se odottaa saavansa ilahduttaa juuri sinua? Olet sydämellisesti tervetullut vasta remontoituun liikkeeseemme. Nähdään siellä!