Brand Ambassador

Atelier Torbjörn Tillander on ylpeä voidessaan tukea nuoria suomalaisia lupauksia.

LAURA HIETARANTA

Laura Hietaranta on suomalainen tennispelaaja, joka on pelannut tennistä ammattitasolla loppuvuodesta 2022.

''Unelmani on päästä pelaamaan tennistä joka päivä ja saavuttaa urani aikana maailman huippu. Jokaisella on oma polku, eikä ole olemassa yhtä oikeaa tietä millä menestyminen mahdollistetaan.

Minua kuvaa ehkä parhaiten sanat taistelutahto ja periksiantamattomuus. ja se, että olen aina tehnyt asiat hieman omalla tavallani. Tärkeintä minulle on olla oikeiden ihmisten ympäröimänä ja tehdä rohkeita ratkaisuja omien tavoitteiden eteen. Olen esimerkiksi kokenut tärkeäksi kilpailemisen ja treenaamisen ulkomailla nuoresta iästä alkaen. Vietän suurimman osan vuodesta matkustaen, mutta juureni ovat vahvasti Suomessa.

Muutin perheeni kanssa Lappeenrannasta Helsinkiin ollessani 12-vuotias. Vanhemmat halusivat mahdollistaa minulle ja veljeni tennisharrastuksen parhaissa olosuhteissa. Saavutinkin junioreissa korkeimman mahdollisen tason ja se toi minulle mahtavia kokemuksia sekä itseluottamusta. Tuon menestyksen avulla olen saanut tiettyjä tärkeitä ovia auki nyt ammattilaisurani alkuvaiheessa. 
Kannustan kaikkia olemaan rohkeita omia unelmia kohtaan sekä valmiita tekemään töitä näiden unelmien eteen.

Aion urani aikana nousta maailman listalla korkeammalle kuin kukaan suomalainen nainen aikaisemmin, eli saavuttaa WTA20 ranking. Seuraavan vuoden tavoitteena on GrandSlam turnausten karsintoihin vaadittava taso ja kolmen vuoden tähtäin on WTA100 ranking.''
-Laura Hietaranta

 Lue lisää Laurasta täältä.

 

Jaa sivu