Kaunista kevääseen

Kevät on värien ja uutuuksien aikaa ja mikä olisikaan ihanampaa kuin kaunis, uusi ja ainutlaatuinen koru? Kysyimme Tina Tillanderilta mikä on pinnalla korujen maailmassa juuri nyt.

- Kevään uutuuksissa näkee paljon rohkeita väriyhdistelmiä ja materiaalien ennakkoluulotonta yhdistelyä, kertoo Tina Tillander, joka on juuri palannut korumessuilta Münchenista.

 - 80-luku on vahvasti esillä korumuodissa, mutta tuoreella, modernilla twistillä tietenkin. Pinnalla on paljon leveitä, keltakultaisia rannekoruja ja monille ennestään tuttu panssariketju on tehnyt paluun.

Atelier Torbjörn Tillander on ollut värillisten jalokivien käytön uranuurtaja Suomessa, kun Torbjörn aikanaan loi brändin värillisten jalokivien ympärille.

- Viime vuosina korujen on haluttu olevan helposti yhdisteltäviä ja neutraaleja, ehkä jopa hieman pliisuja. Nyt minua ilahduttaa nähdä rohkeampaa värien yhdistelyä, niin värikkäiden jalokivien kuin eri metallien muodossa, Tina jatkaa.

Atelier Torbjörn Tillanderilla kevään uutuuksiin lukeutuu monia värikkäitä koruja, muun muassa joogasta inspiraationsa saaneet Namaste-riipukset.

- Halusin luoda jotain värikästä ja hauskaa, niin rentoa, että se päällä voisi kuvitella lähtevänsä, vaikka joogatunnille. Löysin vanhoista aarteistani upeita kiviä ja helmiä, joista nämä riipukset syntyivät. Sain Münchenin messuilta paljon inspiraatiota, enkä malta odottaa, että pääsen suunnittelemaan lisää ihania kevätkoruja, kertoo Tina.

Tina haluaa myös muistuttaa, että kaikki Atelier Torbjörn Tillanderin korut ovat uniikkeja yksilöitä ja jokainen koru on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaan.

Riipusten ohella kevään muihin uutuuksiin lukeutuu erilaisia solmusormuksia, sekä jalokivillä että ilman. Solmuihin liittyy valtava määrä symboliikkaa, aina ikuisuudesta onneen, ystävyyteen ja rakkauteen. Koska solmujen symboliikka ei ole yksiselitteistä, kuvastaa solmu juuri sitä, mitä kantajansa sen haluaa kuvastavan.

Solmusormuksia on useita erilaisia, sekä yksinkertaisia keltakultaisia että pavéistutettuja timanttisolmuja. Tina povaa pavéistutetusta solmusta hittikorua.

- Pavéistutus on hyvin suosittua juuri nyt, sitä näkee maailmalla paljon.

- Idea sormukseen tuli asiakastyöstä, josta lähdin kehittämään omaa versiota. Solmusormus on saatavilla täysin valkokultaisena, tai modernisti yhdistettynä keltakultaiseen runkoon. Haaveilen myös omasta solmusormuksesta!

Toinen jännittävä uutuus tänä keväänä ovat erilaiset korallit ja turkoosit. Korallien viljely ja eettisyys ovat sen verran ajan hermolla oleva asia, että palaamme aiheeseen vielä toisessa artikkelissa.

Sillä välin voitte tutustua kevään uutuuksiin alla olevien kuvien muodossa!

Haaveiletko omasta uniikista korusta? Pistäydy liikkeeseemme Kluuvikadulla niin henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle oikean vaihtoehdon! Voit myös varata ajan Tina Tillanderille sähköpostitse tina@tillander.com.