Kun Marbella kohtasi Atelier Torbjörn Tillanderin

Kaksi luksusbrändiä: Samppanjavalmistaja L&R Legras ja kultasepänliike Atelier Torbjörn Tillander päättivät yhdistää voimansa ja esittäytyä yhdessä eräänä lokakuisena iltanaMarbellassa, Espanjassa. Marbellassa asemapaikkaansa pitävä suomalainen, Merja Rahkola-Toivanen avasi illan toteamalla puheessaan:

Luksuksen määrittäminen on vaikeaa. Tänä iltana esittelen teille kaksi henkilöä. Toinen kertoo juoksevansa maailmalla etsimässä kiviä ja toinen kertoo olevansa maanviljelijä. Miten tästä saa tehtyä luksusta?

Julien Barbier, kuudennen sukupolven samppanjan valmistaja ja Tina Tillander kuudennen sukupolven jalokiviseppä. Nämä kaksi yhdistivät luksustuotteensa Puente Romanon Owners’ Clubilla.

Tina on tarjonnut Julienin samppanjaa jo tovin parhaille asiakkailleen liikkeessään Helsingissä. Samppanjaa, jonka Forbes Magazine on valinnut äskettäin yhdeksi maailman parhaista. Kummatkin yrittäjät pitävät laatua määrää tärkeämpänä.

Tina Tillander ja Jenny Tillander astuivat estradille, kun yksityisklubin jäsenet ovat saaneet ensimmäisen siemauksen luksusta, ja nyt oli vuorossa silmäkarkkia. Kysyimme Jenny Tillanderilta, joka on äskettäin valmistunut Lontoon GIA:sta gemmologiksi, mitä hän haluaa kertoa Atelier Torbjörn Tillanderista yleisölle, joka ei tunne ollenkaan tätä yli puoli vuosisataa toiminutta yritystä.

  • Minusta on upeaa saada kehua uskomattoman taitavia kultaseppiämme ja heidän töitään, jotka ovat minusta enemmän taikuutta kuin käsityötä. Minäkään en aina ihan tajua, miten he valmistavat nämä korut alusta asti, omin käsin.
  • Tänä iltana otin puheenvuorossani esille myös synteettiset kivet, joista sain koulutusta Lontoossa.

Millaisen vastaanoton saitte?

  • Olin itse asiassa hämmästynyt. Tarkoitan, että meillä on kaunis, ainutlaatuinen brändi käsissämme, mutta kotikentällä se tahtoo unohtua. Oli virkistävää nähdä, miten kiinnostuneita ihmiset olivat näkemään korujamme Marbellassa. Tämä oli muistutus siitä, että tuotteemme ovat hyviä ja että tällä vuosikymmeniä kuljetulla polulla on hyvä jatkaa.

 

Jenny kokoaa tavaransa ja tekee lähtöä, sillä hän on jo myöhässä päivällistapaamisesta.

Samppanja oli kylmää, timantit loistavia ja vieraat innostuneita. Mitä muuta olisimme voineet toivoa!

Valokuvaaja: Pedro Jaen Lara