Unohtumatonta ystävänpäivää

Rakkauden ja romantiikan nimikkopäivä on täällä taas 14. helmikuuta. Lue jalokiviliikkeen naisten ystävänpäivälahjavinkit ja tartu hetkeen.

Mia Hillon ystävänpäivävinkit

Kaipaan kevään ja kesän koruissa valoa ja kirkkaita värejä. Suosikkini ystävänpäiväksi on näyttävä helmirannekoru, joka on tavanomaisen ruskean tai mustan sijaan punottu valkoiseen nahkanauhaan. Helmet ovat upeita, oikeita barokkihelmiä. Väri on valkoinen, mutta helmissä on voimakas sinertävä hohto, joka tuo vaikutelman syvyydestä. 

Rannekoruun on punottu kaksi hopeista väliosaa, joihin on pavéistutettu vaaleanpunaisia safiireja. Tällainen tylppä pisaramuoto on monien kivenhiojien mielestä sydämen muotoinen.

Taka-alalla häämöttää ihanan paksusta levystä sahattu valkokultainen sydän, jonka voi ripustaa fiiliksen mukaan myös kaulakoruun. 

Maria Hovin ystävänpäivävinkit

Nämä koukkukorvakorut ovat niin naiselliset! Helmet ripauksella timanttien kimallusta sopivat sekä arkeen että juhlaan. Uusimmassa mallissamme korvakoruissa on brioletti-hiontaiset värilliset jalokivet, jotka ovat kuin kukannuput. Mallia valmistetaan erivärisillä jalokivillä. Mikä olisikaan parempi lahja rakkaalle – nämä kukat eivät kuihdu.

Hanna Niemenmaan ystävänpäivävinkit

Minun vinkkini on "Kukkapenkki", johon voi kerätä kulta- ja jalokiviriipuksia. 

Rannekorun voi hyvin aloittaa hankkimalla ensimmäisenä ystävänpäivänä lukon ja ensimmäisen amuletin, vaikkapa jalokivi- tai kultasydämen. Riipuksia löytyy valmiina monenlaisia ja monista eri hintaluokista. Riipuksen voi myös teettää, jolloin se on vielä henkilökohtaisempi. Ideana voi olla nimikirjain, onnenkivi tai jotain lahjan saajan harrastukseen liittyvää.

Tässä kukkapenkissä ystävänpäiväkukat säilyvät jopa tuleville sukupolville.

Riipukset voi halutessaan kerätä myös kaulakoruksi nahkanauhaan tai ketjuun.