VINTAGE TILLANDER

Koe kuinka Vintage Tillander määrittelee vintagen uudelleen.

Luovuus vaatii rohkeutta. Vintage Tillander tekee nyt jotain, mitä muut eivät uskalla. Uusi mallistomme ei nimittäin tyydy myymään vanhoja koruja uudelleen, vaan päivitämme ne 2020-luvulle, niiden alkuperäistä persoonaa unohtamatta.  

Second hand ja upcycling ovat päivän isoja trendejä. Mietimmekin miksi ihmeessä jättää "vanhat" korut käyttämättä kaappiin, kun uraauurtava käsityötaitomme voi tuoda esiin niiden loiston täysin uudessa valossa?

Pohjimmiltaan haluamme tarjota terävintä suomalaista korutaidetta, joka ymmärtää juurensa sekä nykymaailman sykkeen silti kumpaakaan liikoja kumartelematta. Tätä on Vintage Tillander, kultasepänliike Atelier Torbjörn Tillanderin uusin aluevaltaus.

It's something old, something new, something unprecedented.

Vintage Tillander myy vain ja ainoastaan aitoja koruklassikoita, joiden potentiaalin olemme tunnistaneet, ja jotka täyttävät kaikki tiukat laatukriteerimme. Käymme korut läpi aina pienimpiä yksityiskohtiaan, kuten istutuksia ja kiviä myöten ennen niiden uudistamista. Korut, jotka lopulta valikoituvat mallistoomme ovat lähtökohtaisesti aina siis moitteettomassa kunnossa, lisäksi ne on valmistettu poikkeuksetta korkeatasoisista materiaaleista.

Työn lopputuloksena valikoimamme on rajattu, rohkea sekä täysin ainutlaatuinen.

Tutustu mallistoon ja löydä omat suosikkisi nettisivuillamme osoitteessa vintagetillander.com. Seuraa myös, kuinka menneisyys ja nykyaika sulautuvat yhteen Instassa @vintagetillander

Matka kohti jotain aivan uutta alkaa tästä!

True Craftsmanship Never Dies. It Only Evolves.