Joulu on ovella – ole sinäkin!

Palveleva kultasepänliike on oikea aarre. Jos jouluostoksesi ovat vielä vaiheessa, astu sisään Atelier Torbjörn Tillanderin ovesta – se sijaitsee Helsingin Kluuvikadulla. Lupaamme, että löydät ihania lahjavaihtoehtoja jopa vauvalle ja vaarille.

Joululahjavinkit, osa 2 by Tina Tillander

1. Pitkä nahkanauha helmillä ja jalokivillä kuuluu ehdottomasti joululahjavinkkeihini. Vaikka olen itse ollut aina hiukan huono käyttämään kaulakoruja, tämän tyylinen solahtaa ylle helposti ja on samaan aikaan sekä rento että tyylikäs. Saat korusta erilaisen ja juhlavamman yhdistämällä riipuksen pitkään ketjuun.

 

2. Toinen vinkkini ovat korvakorut kuukivillä. Oma suosikkini on harmaa yhdistettynä keltakultaan. Tummaverikölle sopii kiveksi savukvartsi tai persikanvärinen kuukivi, joskaan tätä vaihtoehtoa ei kuvassa näy. Kysy myymälästä! Hionta tekee kivestä loisteliaan, sopivasti kimaltelevan ilman että siitä tulee too much.

3. Mitä ihanin idea on antaa lahjaksi yksittäinen jalokivi tai helmi, josta saaja voi yhdessä Atelier Torbjörn Tillanderin kanssa suunnitella juuri oikeanlaisen korun itselleen. Toista samanlaista ei varmasti tule vastaan.

 

4. Mainio lahja on myös kuvan rannekoru, keltakultaa sydämellä. Tyylikäs ja hillitty koru on ajaton kaikin tavoin. Kaivertamalla sydämeen jotakin henkilökohtaista saat siitä uniikin ja siinäkin mielessä täydellisen lahjan.

Atelier Torbjörn Tillander toivottaa kaikille asiakkailleen tunnelmallista joulunaikaa. Jotta jouluostoksesi sujuvat joustavasti, pidämme joulunalusviikolla 19.–23.12. liikkeen auki joka päivä kello 10–19. Jo sunnuntaina 18.12. olemme avoinna kello 12–17.

Tervetuloa!